Pazar, Kasım 26, 2023
spot_img

2016 Yılı TEB İhtiyaç Kredileri ve Özellikleri

Bankalar tarafınca müşterilerinin gereksinimlerine yönelik olarak kullandırılan ürünler içinde bulunan kredilerin kullanımı gün geçtikçe artarak devam etmektedir. Ekonomik sıkıntının boy gösterdiği bu günlerde bile kişisel ve ticari müşteriler bankaların kullandırmakta olduğu kredi ürünlerini kullanmaktan geri başlamamaktadırlar. Her ne kadar gereksiniminin haricinde yüksek meblağlarda kredi ürünü kullanmasalar da bankaların seçenek olarak sunduğu tüketici kredilerini kullanmaktadırlar. Bu bağlamda en dikkat cazibeli kredi ürünlerine sahip olan Ülkemiz İktisat Bankası da bunlardan yalnızca biridir.

TEB tüketici kredisi 2016 senesi için planladığı imkanlar çerçevesinde Ergonomik Tüketici Kredisini de kullandırmaktadır. Her iki kredi için değişik koşullar sunan TEB, hesabına en cazip olan kredi türünü tercih edebilme imkanını da müşterilerine imkan sağlamaktadır.

Pratik tüketici kredisi, banka müşterilerine özel olup çok süratli sonuçlanan kredi çeşitidir. Buna nazaran banka müşterileri bu krediyi istemeleri şeklinde birkaç dakika bünyesinde bankadan yanıt alabilmektedirler. TEB Ergonomik tüketici kredisi için müşterilerine üst limit olarak 12.500 TL’yi tespit etmiş olup faiz miktarı olarak %1,55’i seçmiştir. Ergonomik kredi için banka en çok 36 ay taksit imkan sağlamakta olup müracaat için nüfus cüzdanını kafi tutmaktadır. TEB tüketici kredisi 2016 senesi için tespit etmiş olduğu öteki tüketici kredisi ise, ergonomik krediden daha yüksek oranlar için olup bu kapsamda 50.000 TL’ye kadar kullanabilme imkânı imkan sağlamaktadır.

TEB tüketici kredisi için banka müşterileri talep ettikleri oranı ve ödeme taksitini belirleyip türlü müracaat kanalları üstünden taleplerini bankaya iletebilirler. Banka olarak tüketici kredisinin faiz miktarı ergonomik krediden 10 puan yüksek olup 36 aylık en çok taksite kadar kullandırılan kredi oranı için %1,65 faiz miktarı müşteriden istenmektedir. Hesabına cazip gelen banka müşterileri kimlik belgesi ve gelir belgesi ile beraber bulundukları muhitteki TEB şubelerine gelmeleri kafidir. Kişisel müşteri hizmetleri yetkilisi ile yapılacak olan görüşme esnasında krediye ait tahsis tutarı ile beraber yaşa endeksli olan sigorta oranının kesinlikle konuşulmasına itina gösterin.

Popüler İlgili Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img

Güncel İlgili Yazılar